Hardanger Saft- og Ciderfabrik (Lekve gård)

Æblerne som hænger på træerne langs de stejle sydvendte skråninger i bunden af ​​Hardangerfjorden er de søde af slagsen. I maj måned blomstre de mange æbletræer og det er et utroligt smukt syn. Det er fra dette frodige område i Ulvik, også kendt som Norges Frugtplantage, at Hardanger Saft- og Ciderfabrik får deres æbler som de bruger til fremstillingen af deres cider. 

Det forlyder at det var de lokale munke, som som startede med at dyrke æbler i det 13. århundrede. I 1858 blev det muligt at handle frit med sukker, og så kom der for alvor gang i ciderproduktionen. I dag sælges der cider fra Hardanger Saft- og Ciderfabrik i hele Norge.

I Ulvik er vintrene milde og sommernætterne lyse hvilket giver æblerne de bedste betingelser. Æbletræerne trives også godt i den lyse jord som stammer fra gletscherne fra den sidste istid. Lekve gård dyrker 20 forskellige typer æbler, som bruges til fremstillingen af den lækre cider i Hardanger Saft- og Ciderfabrik.

Der tilbydes rundvisninger i Hardanger Saft- og Siderfabrik, hvor der også er mulighed for at smage på de gyldne ciderdråber, før I køber et par flasker med hjem. I kan også deltage i den årlige Frugt- og Ciderrute i Ulvik i et samarbejde mellem Lekve gård og to andre ciderproducenter fra den lille landsby. Der er også en restaurant på stedet, som holder åbent for grupper på 20 plus personer.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
0
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.