Imola

Byen stammer tilbage fra antikken og blev døbt ´Forum Cornelli´ efter Lucius Cornelius Sulla, som grundlagde den romerske koloni på samme lokalitet. Byens navn, Imola, er lokal dialekt for ´dernede´ og var en stedsangivelse, der skal ´ses´ fra toppen af omkringliggende højdedrag, og ´dernede´ refererede så til byen.

Besøg den imponerende ´Rocca Sforzesca´, også kendt som Imola-fæstningen, og som stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, og bestemt også til at få øje på i landskabet. Der er en udstilling af sjældne gamle våben og middelalderlig keramik. Fra toppen af fæstningen er der en forrygende udsigt over Imola og sletten med Appenniner-bjergkæden i baggrunden.

Blandt de mange paladser, som ligger i det historiske centrum, skiller ´Palazzo Tozzoni´ sig bestemt ud med sin samling af smukt bevarede møbler og en spændende kælder der rummer en lang række historiske genstande knyttet til slottets fortid.

I Imola ligger også den berømte racerbane ´Autodromo Enzo e Dino Ferrari´, hvor der blandt andet er blevet afholdt en række Formel 1-løb.

I juni afholdes der musikfestival i byen, og i september afholdes ´CRAME, hvor entusiastiske samlere af veteranbiler, motorcykler, cykler bytter og sælger. En kæmpe oplevelse, og et oplagt mål for en bilferie, hvis smukke klassiske køretøjer har interesse.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.