Imola

Byen stammer tilbage fra antikken og blev døbt ´Forum Cornelli´ efter Lucius Cornelius Sulla, som grundlagde den romerske koloni på samme lokalitet. Byens navn, Imola, er lokal dialekt for ´dernede´ og var en stedsangivelse, der skal ´ses´ fra toppen af omkringliggende højdedrag, og ´dernede´ refererede så til byen.

Besøg den imponerende ´Rocca Sforzesca´, også kendt som Imola-fæstningen, og som stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, og bestemt også til at få øje på i landskabet. Der er en udstilling af sjældne gamle våben og middelalderlig keramik. Fra toppen af fæstningen er der en forrygende udsigt over Imola og sletten med Appenniner-bjergkæden i baggrunden.

Blandt de mange paladser, som ligger i det historiske centrum, skiller ´Palazzo Tozzoni´ sig bestemt ud med sin samling af smukt bevarede møbler og en spændende kælder der rummer en lang række historiske genstande knyttet til slottets fortid.

I Imola ligger også den berømte racerbane ´Autodromo Enzo e Dino Ferrari´, hvor der blandt andet er blevet afholdt en række Formel 1-løb.

I juni afholdes der musikfestival i byen, og i september afholdes ´CRAME, hvor entusiastiske samlere af veteranbiler, motorcykler, cykler bytter og sælger. En kæmpe oplevelse, og et oplagt mål for en bilferie, hvis smukke klassiske køretøjer har interesse.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.