Kirkeruinen Domkirkeodden

Oplev alt det smukke som Norge har at tilbyde. Start kør-selv ferien hos Risskov Bilferie med at finde et billigt hotelophold og børnevenlige hoteller. Der åbner sig masser af muligheder på en bilferie i eget tempo. Omkring 130 km nord for Oslo ligger de charmerende Hamar, og hvis ferien er tilrettelagt på de kanter bør I også besøge ruinen Domkirkeodden i Hamar. Det er et usædvanligt, flot naturminde i form af storslåede omgivelser og et museum med spændene aktiviteter året rundt.

Her kan man blandt andet opleve Hamar Middelalderfestival om sommeren med tilhørende fantastiske stemning. På markedet vil man møde gøglere, musikere, håndværkere og historiefortællere med fortællinger og oplevelser fra en anden tid. Festivalen egner sig både for børn og voksne.

Resten af året forgår der også meget andet ved Domkirkeodden. Blandt andet syngende guider, der formidler stedets historie ved ruinerne efter Domkirken og Bispeborgen. Friluftmuseet ved Mjøsas strande er også noget I bør få med på jeres tur til det norske land. Det består af i alt 60 gamle bygninger, som er flyttet dertil fra bygderne omkring Hamar.

Urtehaven har økologisk dyrkede planter med rødder i kulturhistorien. Det er også muligt at købe planter med hjem. Find en billige sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en rigtig familieferie med kæledyret.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.