Lågdalsmuseet

Find familievenlige rejser til Norge, og kør-selv på opdagelse i den smukke natur og spændende småbyer. Besøg for eksempel Lågdalsmuseet i Kongsberg, som er åbent hele året rundt og er et kulturhistorisk museum der dækker Kongsberg, Qu og Numedal. Museet blev grundlagt i 1924 og ligger på den gamle Glitre gård Løkke, kun ca. fem minutters gang fra centrum. I sommersæsonen græsser flere forskellige dyreracer på markerne og Norgens eneste og dermed også bedst bevarede tårnstald pryder også museets område.

Twinklegård er Bergstadens bedst bevarede embedshjem, udført i sten, og så er der også den lille charmerende Kongsberggade, som forsat ser ud som dengang Bergman levede, med blandt andet en velassorteret købmandsbutik. Numedalstuna har flere værelser, der er malet i lyserød og der er også en mødesal, hvor tre generationer af Røysland lensmænd udøvede og konsoliderede deres magt i Uvdal i 1700-tallet.

Hovedbygningen rummer et ´Lille Galleri´ og forskellige udstillinger, herunder folkekunst samt Rolf Hansens udstilling ´Keramik til glæde´. Der er også workshops for flere af byens håndværkere samt også Norges eneste Brille og Optik museum.

Der arrangeres en række af aktiviteter året rundt og det er selvfølgeligt også muligt at få guidede ture på museet. Tag hele familien med på ferie til Norge og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.