Milano

Midt i den frugtbare Poslette ligger Milano, som også er Italiens næststørste by. Den levende by har alt, hvad der forventes af en større by, og mere til, på en vekslende måde, der blander det nye med det antikke uden forbehold. Milano byder på et pulserende liv, masser af kultur og kunst og en arkitektur, der til stadighed formår at imponere.

Milano er også Italiens finans- og modecentrum, hvilket har det med at dæmre rimeligt hurtigt. Bliv bekendt med de italienske modeikoner i den imponerende shoppingarkade, Galleria Vittorio Emanuele II, hvor restauranter, barer og caféer ligger blandet sammen med det bedste italienske tøjdesign og mode i de smukke arkadegange.

Mærk historiens og magtens sus i Castello Sforzesco, kunstens muser og Hayez´ hede kys, Il Bacio, i Pinacoteca di Brera for ikke at forglemme Calafs´ æggende og selvsikre´Nessun dorma´ fra La Scala operaen. Milano er mildest talt overvældende på en behagelig og til tider hektisk måde. Men der er altid et lille grønt sted, hvor besøgende kan hvile ørene efter det kulturhistoriske bombardement. Milaneserne er stolte af deres by, historiske arv, og deres fodboldshold, og det skal med rette være dem mere end velundt.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.