Myrkdalen Fjellandsby

Når der ikke er sne nok på de andre skipister, vælter de oftest i sne i Myrkdalen Fjellandsby i Vestlandet. Byen ligger en halv time nord for Voss og to timers kørsel fra Bergen, ikke langt fra Sognefjorden og Nærøyfjorden. I forlængelse af nedbøren i de østlige bjergområderne følger der store mængder sne, som er med til at forlænge vintersæsonen.

Har I prøvet at stå på ski før? Myrkdalen Fjellandsby har sin egen skiskole med dygtige skiinstruktører. Prøv langrend, slalom, snowboard, telemark og "sitski" med ledsager for handicappede. Der er noget for enhver smag – og en dejlig varmestue, hvor I kan få varmen efter en skøn dag på ski.

Den syngende norske bjergdialekt gå igen både på pisterne og i de lækre bjerghytter som ligger spredt ud over bjergsiden, der byder på 22 pister med forskellige sværhedsgrader, både til de yngste og den ældre generation. Med sine 1060 meter har Myrkdalen Fjellandsby rigtig gode muligheder for at stå på ski off-piste.

Der er sket meget i Myrkdalen Fjellandsby i løbet af de sidste femten år. Nye skisportssteder er dukket op, flere skilifte, fulgt af flere grillsteder og hyggelige restauranter. Vælg mellem et traditionel spisested, med bar og en dejlig sofa foran den knitrende pejs, familievenlige pizzas eller en bjerghytte hvor I kan holde en lille picnic, der er mange muligheder at vælge imellem.

Husk at tjekke vejrudsigten før I begiver jer ud på ski, og undgå de dage, hvor der er meget tåget. Start tidligt på dagen og nyd de mange timer i den skønne pulversne.


Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.