Olsztyn

Olsztyn ligger ved floden Lyna, men indenfor Olsztyns bygrænse ligger der ikke mindre end 15 søer i et landskab, som blev formet under den sidste istid. Derfor er der også rigtig smukt omkring søerne og der er gode muligheder for at tage nogle vandreture i det smukke landskab, som omgiver både byen og søerne.

Den gamle bydel med borgkomplekset og den smukke Skt. Jakobs kirke fra det 14. århundrede fortjener bestemt et besøg. Kirken er med i “Den gotiske rute gennem Europa”, som også inkluderer Haderslev Domkirke, og kirken regnes i det hele taget for at være et af de bedst bevarede murstensbyggerier fra den gotiske periode i Polen. Borgen er i dag hovedsædet for Warmia og Mazury Museet, der har flere meget interessante udstillinger, der dækker både arkæologi og kunst. Der er også en helt usædvanlig samling af religiøse ikoner, hvis det har interesse. Der afholdes også flere events på borgen i løbet af året, men spørg eventuelt i hotelreceptionen, det ville være synd at gå glip af en romantisk “soiree” på borgen.

Olsztyns voksede sig stor og stærk i det 19. århundrede og nåede sågar også at blive hovedstaden i Warminsko. Der blev derfor også bygget på livet løs i det tidsrum og et nyt rådhus i hollandsk renæssancestil dukkede op, flere retsbygninger og smukke ejendomme for ikke at nævne de nygotiske kirker og specielt Skt. Josefkirken.

Tag eventuelt også en tur i planetariet og det astronomiske observatorium, der har til huse i det gamle vandtårn, hvor der på en skyfri dag er mulighed for at se hele himmelhvælvingen. Der er også en rigtig god udsigt over den smukke by.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.