Ringebu

Smuk som Gudbrandsdalen er, skal man ikke tro at området kun består af mennesketomme dale. Det er et levende midtpunkt du vil møde i Ringebu. Landsbyen Ringebu bliver ofte kald for Norges mindste by og har et beskedent indbyggertal på omkring 4500 landsbyboere. For at komme til hertil må du rejse til provinsen Oppland. Du har sikkert hørt om skiløjperne i Kvittfjeld der ligger her, men du har måske ikke hørt at Ringebu er en af de hyggeligste landsbyer man kan besøge i Norge. Her er træhusene blevet beskyttet og bevaret og den lille bitte hovedgade fra 1899 er blevet lavet om til en gågade. Her findes der flere hyggelige små butikker. Du bør f.eks. besøge Anni's pølsemageri. I Ringebu kan du også være så heldig at der er torveboder. Bare tjek med turistkontoret, så kan du kigge efter smedejern, antikviteter, bøger og andet godt i boderne i Ringebu.

Det mest kendte turistmål i området er Kvittfjeld alpinanlæg. Men, om sommeren, når alle skientusiasterne har trukket sig tilbage, er det mindst lige så smukt at tage rundt i hele Gudbrandsdalen. Landskabet kendetegnes af dalene i området der er formet af floder og gletschere. Start bilen og kør rundt, tag et stop eller to ved en rasteplads eller en kro. Alternativt kan du pakke vandrestøvlerne og tage på tur med proviant i rygsækken.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.