Pont-Audemer

Pont-Audemer er en lille fransk by, der også ligger midt over floden Risle. Byens tætte og naturlige forbindelse til vandet samt bebyggelse over de mange små afløb fra Risle, har givet byen kælenavnet ”Normandiets Venedig.” Den lille middelalderby har et par små overraskelser at byde på, spørg efter et bykort i hotelreceptionen, det kan hjælpe med at finde rundt.

Start med at aflægge et besøg i Saint-Ouen-kirken på Rue de la Republique, en smuk gammel kirke fra det 15. århundrede med nogle helt usædvanligt smukke glasruder og med helt utrolige farver. Tag også en tur forbi Musée Canel, der hylder humanisten og republikaneren, arkæologen og en af de helt store fortalere for den verdslige skole nemlig Alfred Canel. Det hyggelige museum er inddelt i etager til de faste udstillinger, det store bibliotek og de midlertidige udstillinger, som er placeret på øverste sal – absolut et besøg værd og Monsieur Canels ånd mærkes stadigvæk over stedet, på alle sale og i alle rum!

Der er også små butikker i Pont-Audemer, der byder på lidt af hvert. Her er der gode chancer for at finde noget anderledes og særpræget at tage med hjem. Der ligger også små hyggelige caféer og restauranter gemt væk i sidegaderne, så gå endelig på opdagelse og find på egen hånd ud af, hvorfor byen kaldes Normandiets Venedig.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.