Radeberg

Uanset om det er det kulinariske, det kulturelle eller den dejlige natur, der tiltrækker jer mest på ferien, så finder I det hele i den lille by Radeberg, der har en perfekt beliggenhed lige uden for kulturbyen Dresden. I kan bl.a. komme på en spændende rundtur på det lokale bryggeri, Radeberger Exportbier Brewery, eller I kan vælge at kigge nærmere på noget af den lokale produktion, som de er meget stolte af i området. Blandt de større producenter, hvor I kan få indblik i produktionen er Radeberger Destillation und Liquerfabrik og Radeberger Fleisch- und Wurstwaren Korch GmbH.

I Radeberger kan I opleve det bedste af den smukke natur i området. Hüttertal dalen er det ideelle sted for enhver naturelsker, der nyder vandreture i naturen. I Den Botaniske Have er der fokus på sanserne, mens Dresden Heath skoven indbyder til hyggelige cykelture, mens I kan benytte langrend i løbet af vinteren.

Radebergs kulturelle højdepunkt er uden sammenligning Klippenstein borgen, der er byens ældste bygning. Borgen tilbyder et væld af kulturelle oplevelser, hvor der ofte er spændende præsentationer og oplevelser for børn. Benyt også muligheden for at besøge Radeberger Biertheater's Sächsische Mundarttheater i Hotel Kaiserhof, hvor der er forskellig underholdning for hele familien.

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.