Zingst

Zingst er en lille by der ligger på halvøen Fischland-Darß-Zingst i det nordligste Tyskland, adskilt fra fastlandet af lagunen Barther Bodden. Byen er omgivet af en dejlig natur der for det meste består af skove og marskland, hvilket også har banet vej for en lang række cykelstier og vandreruter. Der er også en skøn og uspoleret strand, gode restauranter og en dejlig atmosfære i den lille by.

Der er over 20 km strand, hvor der er opstillet strandstole og et yndet sted for tyskerne, at nyde lidt ferie i selskab med havet og en god bog.

Sommeren byder på et væld af farverige blomster og grønt løv og både foråret og efteråret byder på en naturoplevelse uden lige, nemlig de mange traner der går på træk og hviler sig i marsken.

Zingst er også lidt af en kulturby, der er nemlig både gallerier, museer og løbende flere udstillinger, besøg bymuseet og det tilstødende ravmuseum, eller aflæg det lokale Experimentarium et besøg, husk ungerne! I Max Hüntens Hus afholdes der fotoudstillinger men også workshops, og vil besøgende vide hvad der sker i byen, så er det stedet at besøge.

Der er masser af restauranter at vælge imellem, og det er ofte friskfange fisk og skaldyr fra området der er på menuen. Slut dage af på en af de lokale pubber og få det sidste sladder med på vejen tilbage til hotellet.

Læs mere ...
0
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.