Sommerferie i Nordjylland

Udforsk de mange muligheder på toppen af Danmark, med en herlig sommerferie i Nordjylland. Risskov Bilferie har et stort udvalg af gode tilbud på hotelophold og kroferier i det nordjyske, så I finder helt sikkert den perfekte base for alt det I gerne vil opleve i løbet af ferien. Nordjylland byder på masser af varierede muligheder for hele familien, hvadenten I søger strand, natur, kultur, action eller by.


Afstanden fra kyst til kyst gør Nordjylland perfekt for en kør-selv ferie hvor I selv bestemmer retning og tempo, og både let og relativt hurtigt kan komme rundt til lidt af det hele. Med et billigt hotelophold nær Aalborg, får I et centralt udgangspunkt for både at opleve den smukke by, naturen omkring Limfjorden, Fårup Sommerland og de smukke danske kyster på begge sider af fastlandet. I kan også vælge at bo lidt længere ude mod kysterne eller lidt højere oppe, så afstanden til Skagen, Hirtshals og Frederikshavn bliver lidt kortere. Er I til naturoplevelser må I ikke snyde jer selv for et besøg i Råbjerg Mile, som er Danmarks største vandreklit - perfekt til unikke vandreture!


Her på siden finder I alle Risskov Bilferies hotelophold og kroophold i Nordjylland, så dyk ned og find lige dét der passer til jer!

Læs mere ...
33
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.