Badeferie i Nordtyskland på Holsteiner Hof i Timmendorfer Strand

Dansk | DKK

Holsteiner Hof

Suveræn beliggenhed i centrum af Timmendorfer Strand

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn beliggenhed direkte i centrum
 • Bare 100 meter til stranden
 • Køkken og service i topklasse
1 dage kun
0,-

{{price type in room }}

1 dage inkl.

{{package type header }}

Holsteiner Hof har en suveræn beliggenhed direkte i centrum af den populære nordtyske badeby, Timmendorfer Strand. Her er der lagt op til en herlig kør-selv ferie med utallige muligheder i alle retninger uanset om I søger strandliv, natur, wellness, shopping eller kultur og historie.

Hotellet tilbyder

Det elegante, familiedrevne Holsteiner Hof har fire stjerner, og er renoveret så sent som i 2019. Beliggenheden mellem den charmerende badebys mange butikker og restauranter, og bare få skridt fra den populære strand, giver jer alletiders komfortable base for et ophold med masser af muligheder.

Timmendorfer Strand rummer Slesvig-Holstens længste strand, og kystlinjen indbyder både til korte slentreture og længere cykelture. Hotellet tilbyder mulighed for at leje cykler, så I let og hurtigt kommer ud over stepperne.

Fra hotellet har I en lang række oplevelser og aktiviteter indenfor kort afstand. Tag f.eks. familien med i det populære badeland Ostsee Therme, eller overrask ungerne med en tur i Hansa-Park. I kan også køre en tur til ”byen med de syv tårne”, Lübeck, hvor I bl.a. kan opleve Museum Holstentor og smage på den berømte marcipan.

Bare nogle få skridt fra hotellet ligger Vitalis Kosmetik und Wellnessinstitut Timmendorf, som hotellet anbefaler hvis I skulle få lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra.

Hotellets restaurant er yderst populær, og her starter I dagen med en omfangsrig morgenbuffet, og kan se frem til kulinariske lækkerier om aftenen.

Der kan parkeres ved hotellet mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 20 flotte og komfortable værelser, som alle tilbyder et 4-stjernet komfortniveau, og I kan vælge mellem dobbeltværelser i kategorierne Standard, Komfort og Superior.

Værelsestyper *

Standard dobbeltværelse

1 / 1
Standard dobbeltværelse på 24m2, indrettet med eget bad og toilet og udstyret med sofa, kingsize seng skrivebord, telefon, sikkerhedsboks og fladskærms-TV.

Komfort dobbeltværelse

1 / 1
Komfort dobbeltværelse på 27m2, indrettet med eget bad og toilet og udstyret med sofa, kingsize seng skrivebord, telefon, sikkerhedsboks og fladskærms-TV.

Superior dobbeltværelse

1 / 1
Eksklusivt Superior dobbeltværelse på 37m2, indrettet med eget bad og toilet og udstyret med sofa, kingsize seng skrivebord, telefon, sikkerhedsboks og fladskærms-TV. Derudover balkon.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

80 km fra
Puttgarden, Tyskland
160 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
160 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Timmendorfer Strand (2.1km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

Leuchtturm Timmendorfer Strand (2.1km)

Timmendorfer Strand Fyr står på øen Poel’s vestligste kyst og markerer indgangen til Wismar-bugten. Fyret er øens helt store vartegn og tilbyder en ganske exceptionel udsigt fra hele 21 meters højde. 

Niendorf (4.7km)

Timmendorfer Strand og Niendorf’s omegn er et paradis for dem, der kan lide at opholde sig ude i naturen. Ligemeget om det er på ryggen af en hest, på en cykel eller til fods – de lysende rapsmarker i foråret og de gyldne hvedemarker inviterer på opdagelsesrejse i det fri. På et af udflugtsskibene kan du opleve havet lige under huden, og man kan finde sin helt egen måde at udforske naturen på. Man kan også opleve rigtig meget i den maleriske Niendorferhavn. Her findes alt maritime, der hører til en ferie ved havet: Fiskere, der kommer i land med friske fisk tidligt om morgenen og senere sælger dem som lækre røgede fisk i deres små stande og udflugter med Den hvide flåde hvorved Lübecker bugten præsenterer sig fra en helt ny side.

Travemünde (10.1km)

Omkring 20 km. fra Lübeck centrum ligger Travemünde – en tidligere fiskerby, beliggende lige ud til Østersøen. Stedet er fantastisk smukt og Østersøens store skibe passerer helt tæt på. Lige ved Østersøens udmunding ligger Tysklands ældste fyrtårn, som i dag også huser et maritimt museum. Det anslås, at det originale fyrtårn blev bygget helt tilbage i 1300-tallet, men i 1534 blev det angrebet og ødelagt af danske tropper. Det er siden blevet renoveret, og tilbyder i dag en pragtfuld udsigt fra 31 meters højde.

Hansapark (13.7km)

Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

Holstentor (20km)

Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

Lübeck (22.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen.

Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

Eutin (23.1km)

Eutin er en mere end 1000 år gammel by, hvor flere af husene i den indre by er mere end 300 år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker. Når I befinder Jer i byen, skal I også besøge Eutiner slottet, der er et museum i dag, hvor I kan få en spændende rundvisning. Derudover kan I kigge forbi den lille kurpark, hvor tusindvis af roser og rododendron pryder. Eutin er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie eller billig miniferie i Tyskland. Lidt udenfor byen kan det også anbefales at se jagtslottet ved Ukleisee.

Herrenhaus Stockelsdorf (17.7km)

En fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere hen har været en skole. I dag bruges herregården til kulturelle arrangementer som f.eks. koncerter og udstillinger, mens der også er en restaurant. En del af det store grønne område omkring herregården er i dag et smukt parkområde, hvor I kan slentre en tur og slappe af mens i nyder jeres miniferie i det nordtyske.

Neustadt in Holstein (18.5km)

Byen Neustadt in Holstein er en hyggelig lille havneby ved Østersøkysten. Byen huser en masse historie, og der er masser af seværdigheder at bide sig fast i for ikke at nævne den smukke kirke, Stadtkirche Neustadt, de mange små butikker og det pulserende caféliv og samtidig også et godt udvalg af dejlige restauranter, der serverer alt det gode fra havet.

Besøg også zeiTTor, som er et moderne og interaktivt museum, med blandt andet udgravninger fra det arkæologiske område "Marienbad", og som fremviser Neustads historie fra middelalderens byliv og håndværk frem til det 21. århundrede, men også en bid ind i fremtiden. Bestemt egnet for hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Seehotel Boltenhagen

1 x 3-retters menu

Østersøkysten

Luksushotel ved havet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 flaske mineralvand
 • Adgang til wellnessafdeling

307,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Wellnesshotel ved stranden

Læs mere

Alter Speicher Wismar

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Centralt i Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • 1 x besøg i Hansesektkellerei inkl. 1 glas sekt
 • Gratis lån af tablet m. internet

246,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Populær pakke med fondue el. raclette

Læs mere

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansestad

Østersøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Voucher til 1 gl. rød el. hvidvin
 • Adgang til pool og sauna

496,-
Kun
749,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere