En storbyferie i Hamborg byder på oplevelser for enhver

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hamborg

Bestillingskoden er nu aktiv

Hamborg

Ferie i Hamborg er en oplagt mulighed for både wellnessferie, spaophold, familieferie, storbyferie, weekendophold og miniferie.

Med sin beliggende få timer syd for grænsen, er vejen lagt til ferie i Tysklands næststørste by.

I Hamborgs pulserende centrum er der muligheder for alt, uanset om du søger shopping, hygge på en af de mange caféer eller kulturelle oplevelser. Kombineret med byens talrige kanaler og floden Elben, er Hamborg altid en oplevelse uanset, hvornår på året I besøger den. De mange kanaler har givet byen navnet ”Nordeuropas Venedig”.

Hvis I ønsker at opleve byens mere specielle og lokale stemning, kan det anbefales at besøge havneområdet Hafencity, hvor det stemningsfyldte fiskemarked Fischmarkt finder sted. Det er også herfra, at I kan booke en tur i ubåd eller tage på havnerundfart og opleve fantastiske Hamborg fra vandsiden.

Hamborgs historie går tilbag til 800-tallet, hvilket betyder at byen idag er en fascinerende kombination af historiske og moderne bygninger. Af spændende seværdigheder kan det anbefales, at I kigger nærmere på Hafencity, Hamburger Fischmarkt, Kunsthallen i Hamburg og Reeperbahn.